United HR consultants voor betrouwbare HR partners van United Consulting. Extra hulp voor tijdelijke of voor langere periodes.

Betrouwbare
HR partner

Een consulting partner kies je – terecht – zorgvuldig uit. Onze getalenteerde HR-professionals staan klaar om te helpen, zowel tijdelijk als voor langdurig advies, remote of onsite, volledig op maat gemaakt. Nog geen duidelijk zicht op de duur en inhoud van je project? Geen probleem, laten we dit bespreken in een verkennend gesprek.

Loyalty manager Kimberly in driehoeksgesprek met HR consultant

Echte
mensen

Consulting is geen product dat je uit de rekken kunt nemen wanneer je het nodig hebt, of een formule die je uit ChatGPT kunt halen. Het vereist echte mensen: een creatieve mindset met een hands-on mentaliteit. Onze HR professionals brengen niet alleen een positieve energie met zich mee, maar ook een geweldige teamdynamiek met een mensgerichte visie.

United Consulting zorgt voor tijdelijke extra kracht binnen HR dankzij consultants voor een bepaalde tijdsperiode.

Match made
in heaven

Soms stapelt het werk zich op en dan kan een portie extra versterking en skills nooit kwaad. Ons team van consultants biedt jou de nodige versterking en zijn dankzij hun expertise en flexibiliteit snel ingewerkt. Zij leveren exact wat jij op dat moment nodig hebt.

partner
op alle vlakken

Samen met onze andere business units binnen United Consulting™ hebben we een sterk netwerk in finance, HR, supply chain, business support, marketing & interim management. Zo kunnen we voor iedere opportuniteit de juiste professional inschakelen.

Interim Management

Op zoek naar een interim manager die voor een bepaalde periode een afdeling of de business draaiende houdt? United Interim Management vindt de juiste kandidaat.

Supply Chain

Supply chain processen op punt zetten & ondersteunen? United Supply Chain heeft de juiste profielen. Samen veranderen we de logistieke wereld.

United Finance

Accounting, controlling, business administration & credit processen in handen van top professionals? United Finance heeft jaren expertise in het vinden van de juiste mensen.

We are United

United HR – part of United Consulting™. En dat al sinds 2007.

Maar we go way back… Onze organisatie werd opgericht in 1998. Ondertussen kunnen we zeggen dat we trotse marktleider zijn in consultancy. Aan het hoofd staat nog steeds CEO & oprichter Johan Van Damme, met aan zijn zijde een gedreven team dat opereert vanuit het hoofdkantoor in Niel.

Als toonaangevende speler in de markt beschikken we over een breed scala aan professionals. Deze professionals kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring en connecties steeds uitdagende projecten aanbieden. Meer dan enkel het aanbieden van diensten, streven we naar het opbouwen van duurzame relaties, gebaseerd op loyaliteit en wederzijds vertrouwen.

#weareunited

De perfecte match voor tijdelijke hulp binnen HR van United Consulting.

Clients

Benieuwd welke sterke merken al partner zijn van United Consulting™?