Gedreven HR consultants voor United HR voor zowel payroll, recruiting, training & development, employer branding. Contacteer United HR.

HR consultancy
op maat

Payroll, recruitment, training & development, employer branding – stuk voor stuk processen die van groot belang zijn voor de toekomst van jouw bedrijf. De kracht achter deze processen? Dat zijn de juiste HR-professionals!

Contacteer ons
United HR consultants voor payroll officers en tijdelijke opdrachten alsook extra informatie over ziekte, zwangerschapsverlof en vakantiedagen.

Payroll &
administratie

Onze Payroll Officers zijn experts in personeels- en loonadministratie. Ze zijn jouw betrouwbare bron voor advies over sociale wetgeving en payroll software. Daarnaast staan ze ook klaar om te luisteren naar jouw medewerkers wanneer ze vragen hebben over ziekte, zwangerschapsverlof en vakantiedagen.

United HR consultants voor rekrutering, talent management en tijdelijke opdrachten door experten in HR.

Recruiting
& talent
management

Vertrouw op United HR voor rekrutering en talentmanagement, en slaap op je beide oren. Onze HR-generalisten en rekruteringsspecialisten hebben de expertise om verborgen talenten te ontdekken. Zo heb je nu én in de toekomst de juiste talenten in huis om te blijven groeien.

United HR consultants voor learning & development houden zich bezig met de leertrajecten van je medewerkers.

Training &
development

Het herkennen van het groeipotentieel van je team is één ding, maar het effectief ontwikkelen van hun vaardigheden vereist een andere aanpak. Onze toegewijde Learning & Development Consultants en Talent Officers zijn er om onder andere leertrajecten voor je medewerkers te ontwikkelen en op te volgen.

Contacteer ons

Clients

Benieuwd welke sterke merken al partner zijn van United Consulting™?